Полузащитникът на Левски Андриан Краев коментира своето бъдеще. 24-годишният футболист направи това в

...
Полузащитникът на Левски Андриан Краев коментира своето бъдеще. 24-годишният футболист направи това в
Коментари Харесай

Андриан Краев: Искам да остана в Левски

Полузащитникът на Левски Андриан Краев коментира своето бъдеще. 24-годишният футболист направи това в подкаста на " Код Спорт ", в което като интервюиращ влезе гостът Валери Божинов, а не водещите Красимир Минев и Владимир Памуков. Бившият нападател на " сините " попита Краев за проектите в кариерата и какво е възприятието да носиш капитанската лента на отбора.

" Първо желая да си умря оптимално добре, тъй като в действителност бе дълъг сезон и даже лятото не почивах. Чак в този момент ми се насъбра свободно време, в което най-много да избистря мислите си. Ще мине почивката и ще забележим какво ще излезе на хоризонта. Тогава ще седна и ще видя какво желая. Когато се трудиш всеки ден, имаш цел и я преследваш, си подготвен за триумфа. Оставам крепко стъпил на земята и съм подготвен за това нещо ", съобщи Краев.

Той разяснява и ползата към него от страна на Лудогорец. " Когато нещо ти е писано, то ще се случи в най-правилния миг. Не желая да взимам съществени решения. В момента желая да изчакам оптимално и да видя какви варианти ще имам пред себе си. Също по този начин да забележим какво ще стане и с Левски. Разбира се, не го отчислявам като вид и да остана. Искам да остана. Но ще забележим какво имам пред себе си и тогава ще седнем с моя сътрудник и ще решаваме кое е най-хубавото за моето развиване. Мисля, че съм на такава възраст, на която ми е време да се насочва за чужбина. Това ще е добре за мен като нова крачка в кариерата ми. Да си капитан на Левски преди всичко е отговорност. Трябва да си престиж и образец за останалите, да помагаш на другите. Да не ги предаваш във значимите моменти. За мен е чест и достолепие, тъй като това е сбъдната фантазия да съм капитан на този тим, който е в сърцето ми ", приключи играчът на Левски.
 Наско Сираков с тежка присъда за Краев
Наско Сираков с тежка присъда за Краев

Мажоритарният притежател на Левски е разпоредил халфът да не играе до края на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР